Sacred Sister Journey

Een Verdiepingsreis naar binnen…

Na het succes van onze workshop en de Sacred Sister Challenge hebben we besloten een exclusief traject in te plannen via zoom met als afsluiting een “live” dag in maart. In de zooms krijg je informatie & opdrachten om te verdiepen en te reflecteren. Dit alles als een voorbereidende reis naar de “live” dag toe zodat je daar op een diepere laag kunt komen.

Is het voor jou ook tijd om uit je comfort zone te stappen en uitdagingen aan te gaan? Ongemerkt hou je vaak iets in stand, dat doet zeer of vind je eng. Maar iets in stand houden kost ongemerkt veel energie. Jouw lichaam is heel intelligent en vindt een manier om er omheen te werken. Dit doen we vaak zelf ook. Dus tijd om je los te maken van onnodig ballast zodat je weer vrij kunt stromen.

Wat wil jij? Welke keuzes maak jij? Wat is goed voor jou? Neem de eerste stap, kies voor jezelf en boek deze exclusieve Sacred Sister Journey. Verdiepen en contact maken met jezelf, je authentieke zelf met hart en ziel.

JA, IK DOE MEE!
Wise Women Workshop: De kracht van vrouwen samen!
Foto: Anne Laoût

Een afsluitende dag om samen fysiek te verdiepen en waar kan dit beter dan in de natuur? Met een klein groepje gelijkgestemde vrouwen. Wij nodigen jullie graag uit voor deze mooie verdiepingsreis.

Wat kun je verwachten?

Wij gaan creëren en manifesteren door middel van meditatie en intuïtieve, verdiepende oefeningen om je evenwicht te hervinden.
Kernwoorden zijn: Verdiepen, natuur, tekenen, bewegen, wandelen, verbinden, humor, rituelen, edelstenen, inspiratiekaarten en kruiden.

Data:
Online via zoom: 09/12/22, 05/01/23, 02/02/23 & 07/03/23 om 20.00 uur
Afsluitende “live” dag: 18/03/23 van 10:00 – 16:30 uur in Harderwijk (max. 8 deelnemers)

Kosten: €199,- (early bird t/m 24/11/22) daarna €222,-
Prijs incl. koffie/thee, versnaperingen, soep & materiaal. Na betaling ontvang je een e-mail ter bevestiging van jouw plek.

Let op: Wacht niet te lang met opgeven want we werken met een kleinere, exclusievere groep dus minder plekken tijdens de “live” dag!

JA, IK MELD ME AAN!

Voor vragen check hier onze voorwaarden of stuur een mail aan wisewomenretraite@gmail.com

NB: Een gedeelte van het “live” programma is buiten in het bos en daarom is het van belang dat je goed ter been bent.