Wise Women Retraite

Mee op Retraite?
18-22 september 2024 in Frankrijk

OPLADEN, TOT JEZELF KOMEN, SAMEN ZIJN, LOSLATEN…

Kiezen voor jezelf en doen wat je het allerliefste doet. Het is zo goed voor je en je ondersteunt zelfs je gezondheid ermee. Hoe? Door je emoties te gebruiken als een richtingaanwijzer. Waar wordt je blij van? De kracht van je eigen emoties leren gebruiken om ruimte voor jezelf te durven vragen. Want hoe vaak ben jij nou echt voor jezelf bezig en creëer je die welverdiende ME-time? Een uitdaging in een tijd als deze. Dat vraagt om los te laten… En wij hebben de ideale plek gevonden om dat te doen.

Ga mee naar deze magische plek om te ontmoeten, verdiepen, loslaten en transformeren…

Klik hier voor een review van een enthousiaste deelneemster die je is voorgegaan!

Lijkt me heerlijk!

Een diepe innerlijke reis, terug naar je eigen natuur!

We gaan onthaasten, vertragen, verdiepen, verbinden en reflecteren… op een magische plek in de natuur op een prachtig landgoed in de Auvergne in Frankrijk.

Deze retraite is voor en door vrouwen. De kracht en veiligheid van de vrouwelijke energie geeft een bedding voor loslaten & transformatie. Terug naar wie je van nature bent.

We starten elke dag met een bezinningsmoment en sluiten af met een magisch ritueel. Verder bieden we dagelijks een verdiepende en/of creatieve workshop en/of activiteit aan. In de middag heb je voldoende tijd, rust en ruimte voor jezelf om alles te laten landen en te reflecteren of om bijvoorbeeld de omgeving te verkennen…

Kosten: €888,-

Prijs is per persoon en inclusief:
4x overnachting in eigen tent
– 4x ontbijt, incl. thee/koffie/water

– 4x diner, heerlijk vers & natuurlijk bereid door een ingehuurde kok
3 ochtenden groepsactiviteiten (creatieve/spirituele workshops, meditatie/visualisatie, lichaamswerk)
Alle faciliteiten op het landgoed, zoals de verwarmde jacuzzi
en een fantastisch uitzicht!

Exclusief:
– Heen- en terugreis o.b.v. eigen vervoer
– Lunch
NB: Als je je aanmeldt krijg je toegang tot onze Whatapp groep en kun je met andere deelneemsters afspreken om samen te rijden.

Let op:
Schrijf je nu alvast in om je plek in de groep te reserveren en voor jezelf neer te zetten dat je meegaat (dan gaat de wet van de aantrekkingskracht al voor je werken). De aanbetaling is €445,- en zodra dat bedrag op onze rekening staat, is jouw plek gereserveerd! Zie hier ook de algemene voorwaarden.

Begeleidsters, even voorstellen:
Esther is “spiritueel nuchter” en begeleidt ook zo de dames in haar praktijk. De natuur is haar grote voorbeeld en ze gebruikt Moeder Aarde op een creatieve manier door te tekenen, schrijven, chakra’s en kleurenmagie. Ze laat je zo ervaren dat je alle “inner wisdom” al bezit om jouw zielsmissie te leven. Zo lang je maar zelf in actie komt en creëert. Hiervoor heb je zeker geen ervaring nodig.

Heidi
Heidi haalt haar inspiratie uit de natuur, is Cranio therapeute en geeft lichaamsgerichte behandelingen & intuïtief bewegen. Voor haar is aanraken & verbinden een tweede natuur en zij deelt dit graag met jou. Luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft zodat je vanuit je hart kunt leven.

Wat bieden we aan?
– Kennismaken via zoom, voorafgaande aan de retraite
– Meditaties & visualisaties
– Rituelen met de Elementen
– Workshop Chakra en Intuïtief tekenen
– Dans je eigen ritme en lichaamswerk
– Diverse verdiepende/creatieve oefeningen, orakelen en rituelen.

Alles zoveel mogelijk buiten, in de natuur.  Wij nemen je graag mee op een persoonlijke reis naar binnen.  Wees welkom!

Programma:
Dag 1: Aankomst einde dag, voor diner, kennismaking & openingsritueel
Dag 2 t/m 4: 3 dagen terug naar je eigen natuur. Elke ochtend starten we met een ritueel. Na het ontbijt begint een (of meerdere ) groepsactiviteit(en) tot aan de lunch. Daarna is er tijd voor jezelf, om te reflecteren/een individuele sessie te ontvangen/te lunchen/de omgeving te bekijken of lekker te niksen. Begin v.d. avond eten we gezamenlijk en sluiten we de dag af met een vuurceremonie. Het programma is intuïtief en wordt aangepast aan de groepsgrootte/samenstelling. Laat je verwonderen!
Dag 5: Afsluitingsritueel, vertrek na ontbijt

Adres:
Chateau du Grand Lucay
LIEU DIT LUCAY , 03160 Bourbon-lʼArchambault, Frankrijk
(775 km vanaf Utrecht)  

NB: Je kunt je verblijf verlengen op basis van beschikbaarheid. Extra nachten of andere overnachtingsmogelijkheden zijn tegen bijbetaling en boek je rechtstreeks bij het Chateau o.v.v. Wise Women Retraite.

Voor meer info of op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en stuur een e-mail naar: wisewomenretraite@gmail.com

Aanmelden retraite