Retraite

Wise Women Retraite
17-21 mei 2023, Frankrijk

“Loslaten zal je vrijmaken en je in staat stellen jezelf te vinden”
~ Karyl McBride

Kiezen voor jezelf en doen wat je het allerliefste doet. Het is zo goed voor je en je ondersteunt zelfs je gezondheid ermee. Hoe? Door je emoties te gebruiken als een richtingaanwijzer. Waar wordt je blij van? De kracht van je eigen emoties leren gebruiken om ruimte voor jezelf te durven vragen. Want hoe vaak ben jij nou echt voor jezelf bezig en creëer je die welverdiende ME-time? Een uitdaging in een tijd als deze. Dat vraagt om los te laten… En wij hebben de ideale plek gevonden om dat te doen.

Ga mee naar deze magische plek om te ontmoeten, verdiepen, loslaten en transformeren…

NU met EARLY BIRD PRIJS van €397,- p.p. tot 1 SEPTEMBER 2022!
Na die datum geldt de gewone prijs van €497,-

Lijkt me heerlijk!

Een diepe innerlijke reis, terug naar je eigen natuur!

We gaan onthaasten, vertragen, verdiepen, verbinden en reflecteren… op een magische plek in de natuur op een prachtig landgoed in de Auvergne in Frankrijk.

Deze retraite is voor en door vrouwen. De kracht en veiligheid van de vrouwelijke energie geeft een bedding voor loslaten & transformatie. Terug naar wie je van nature bent.

We starten elke dag met een bezinningsmoment en sluiten af met een magisch ritueel. Verder bieden we dagelijks een verdiepende en/of creatieve workshop en/of activiteit aan. In de middag heb je voldoende tijd, rust en ruimte voor jezelf om alles te laten landen en te reflecteren of om bijvoorbeeld de omgeving te verkennen…

Ja, ik ga mee!

Prijs inclusief en per persoon:
4x overnachting in je eigen tent
– 4x ontbijt, incl. thee/koffie of sapje, aan tent bezorgd

– 4x diner, vers bereid hoofd- en nagerecht
– Thee/koffieservice tijdens groepsactiviteiten
Alle faciliteiten op het landgoed, zoals het verwarmde zwembad

Groepsactiviteiten (creatieve workshops, meditatie, bewegen, lichaamswerk)

Exclusief:
– Heen- en terugreis o.b.v. eigen vervoer / Thalys naar Vichy / Flixbus naar Lappalise
– Lunch
Extra drankjes en persoonlijke sessies à 30 min. voor eigen rekening

Let op:
Schrijf je nu alvast in om je plek in de groep te reserveren en voor jezelf neer te zetten dat je meegaat (dan gaat de wet van de aantrekkingskracht al voor je werken). De aanbetaling is €100,- en zodra dat bedrag op onze rekening staat, is jouw plek gereserveerd! Mocht de Wise Women retraite niet doorgaan (waar wij zeker niet vanuit gaan) dan krijg je jouw aanbetaling terug, na aftrek van de administratiekosten. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Begeleidsters, even voorstellen:
Esther is “spiritueel nuchter” en begeleidt ook zo de dames in haar praktijk. De natuur is haar grote voorbeeld en ze gebruikt Moeder Aarde op een creatieve manier door te tekenen, schrijven, chakra’s en kleurenmagie. Ze laat je zo ervaren dat je alle “inner wisdom” al bezit om jouw zielsmissie te leven. Zo lang je maar zelf in actie komt en creëert. Hiervoor heb je zeker geen ervaring nodig. Tijdens de retraite kun je een individuele sessie intuïtief tekenen of orakelen bij haar boeken.

Heidi
Heidi haalt haar inspiratie uit de natuur, is Cranio therapeute en geeft lichaamsgerichte behandelingen & intuïtief bewegen. Voor haar is aanraken & verbinden een tweede natuur en zij deelt dit graag met jou. Luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft zodat je vanuit je hart kunt leven. Je kunt tijdens de retraite een individuele Cranio sessie bij haar boeken.

Wij nemen je graag mee op een persoonlijke reis naar binnen.  

Wat bieden we aan?
– Kennismaken via zoom, voorafgaande aan de retraite
– Meditaties & visualisaties
– Rituelen met de Elementen
– Workshop Chakra tekenen en Intuïtief tekenen
– Bewegen op muziek
– Diverse verdiepende/creatieve oefeningen
Alles zoveel mogelijk buiten, in de natuur.  

Programma:
– 17 mei heenreis & diner
– 18 t/m 20 mei, 3 dagen onderdompelen in de natuur met een mix uit ons aanbod.
Elke dag starten we met meditatie. Na het ontbijt begint een (of meerdere ) groepsactiviteit(en) tot aan de lunch. Daarna is er tijd voor jezelf, om te reflecteren/een individuele sessie te ontvangen/de omgeving te bekijken of lekker te niksen. Begin v.d. avond eten we gezamenlijk en sluiten we de dag af met een vuurritueel. Het programma is intuïtief en wordt aangepast aan de groepsgrootte/samenstelling. Laat je verwonderen!
– 21 mei ontbijt & terugreis

Adres:
Glamping/Camping La Belle St-Fli
Les Remonds, 03260 Saint-Felix, Allier Auvergne, Frankrijk
(815 km vanaf Utrecht)  

NB: Je kunt je verblijf verlengen op basis van beschikbaarheid. Extra nachten of een andere overnachtingsmogelijkheid (safaritent/gite) boek je rechtstreeks bij de camping o.v.v. Wise Women Retraite 2023.

Voor meer info of op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en stuur een mail naar: wisewomenretraite@gmail.com

Aanmelden retraite