Retraite

Wise Women Retraite
25-29 mei 2022, Frankrijk

Een diepe innerlijke reis, terug naar je eigen natuur!

We gaan onthaasten, vertragen, verdiepen, verbinden en reflecteren… op een magische plek in de natuur op een prachtig landgoed in de Auvergne in Frankrijk.

Deze retraite is voor en door vrouwen. De kracht en veiligheid van de vrouwelijke energie geeft een bedding voor loslaten & transformatie. Terug naar wie je van nature bent.

We starten elke dag met een bezinningsmoment en sluiten af met een magisch ritueel. Verder bieden we dagelijks een verdiepende en/of creatieve workshop en/of activiteit aan. In de middag heb je voldoende tijd, rust en ruimte voor jezelf om alles te laten landen en te reflecteren of om bijvoorbeeld de omgeving te verkennen…

Ja, ik ga mee!

Te reserveren opties:
– Eigen kampeermiddel  – €445 (tent/caravan/camper)
– Luxe safaritent – €560 (prijs op basis van bezetting van 3 pers.)
– Luxe ingerichte gîte –  €600 (prijs op basis van bezetting van 5 pers.)

Let op:
Schrijf je nu alvast in om je plek in de groep te reserveren en voor jezelf neer te zetten dat je meegaat (dan gaat de wet van de aantrekkingskracht al voor je werken). De aanbetaling is €100,- en zodra dat bedrag op onze rekening staat, is jouw plek gereserveerd! Mocht de Wise Women retraite niet doorgaan (waar wij zeker niet vanuit gaan) dan krijg je jouw aanbetaling terug, na aftrek van de administratiekosten. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Prijzen zijn p.p. en inclusief:  4x broodservice (vers brood aan de tent bezorgd), 4 heerlijke verse, warme diners met 2 drankjes, koffie- en theeservice tijdens groepsactiviteiten en alle faciliteiten op het landgoed, zoals het verwarmde zwembad.

Exclusief: Heen- en terugreis op basis van eigen vervoer, Thalys of Flixbus. Let op: z.s.m. reserveren voor Thalys naar Vichy & Flixbus naar Lappalise. Extra drankjes & persoonlijke sessies à 30 min. voor eigen kosten.

Begeleidsters, even voorstellen:
Esther is “spiritueel nuchter” en begeleidt ook zo de dames in haar praktijk. De natuur is haar grote voorbeeld en ze gebruikt Moeder Aarde op een creatieve manier door te tekenen, schrijven, chakra’s en kleurenmagie. Ze laat je zo ervaren dat je alle “inner wisdom” al bezit om jouw zielsmissie te leven. Zo lang je maar zelf in actie komt en creëert. Hiervoor heb je zeker geen ervaring nodig. Tijdens de retraite kun je een individuele sessie intuïtief tekenen of orakelen bij haar boeken.

Heidi
Heidi haalt haar inspiratie uit de natuur, is Cranio therapeute en geeft lichaamsgerichte behandelingen & intuïtief dansen. Voor haar is aanraken & verbinden een tweede natuur en zij deelt dit graag met jou. Luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft zodat je vanuit je hart kunt leven. Je kunt tijdens de retraite een individuele Cranio sessie bij haar boeken.

Wij nemen je graag mee op een persoonlijke reis naar binnen.  

Wat bieden we aan?
– Kennismaking via zoom, voorafgaande aan de retraite, zodat iedereen elkaar al een keer heeft gezien (en evt. samen reizen/overnachten afgesproken kan worden).
– Meditaties en visualisaties
– Rituelen met de Elementen
– Workshop Chakra tekenen en Intuïtief tekenen.
– Dans je eigen ritme
– Diverse verdiepende/creatieve oefeningen
Alles zoveel mogelijk buiten, in de natuur.  

Programma:
– 25 mei heenreis & warme maaltijd
– 26 t/m 28 mei, 3 dagen onderdompelen in de natuur
– 29 mei broodservice & terugreis

Adres:
Glamping/Camping La Belle St-Fli
Les Remonds, 03260 Saint-Felix, Allier Auvergne, Frankrijk
(815 km vanaf Utrecht)  

NB: Je kunt je verblijf verlengen op basis van beschikbaarheid. Extra nachten boek je rechtstreeks bij de camping o.v.v. Retraite.

Voor meer info: wisewomenretraite@gmail.com

Aanmelden retraite