Wise Women Circle

Wij nemen je graag mee op een persoonlijke reis naar binnen. Dit doen we met groepen gelijkgestemde vrouwen vanuit intuïtie en in afstemming. Onze jarenlange vriendschap en “eigen innerlijk werk” geeft vertrouwen, veiligheid en een bedding voor wat gezien wil worden.

Activiteiten agenda

DataActiviteiten
6 t/m 14 juli 2024Lorelei Vrouwenfestival
23 augustus 2024Wise Women Womb Retreat
18 t/m 22 september 2024Wise Women Retraite

Wise Women begeleiders:

Esther is “spiritueel nuchter” en begeleidt ook zo de dames in haar praktijk. De natuur is haar grote voorbeeld en ze gebruikt Moeder Aarde op een creatieve manier door te tekenen, schrijven, chakra’s en kleurenmagie. Ze laat je zo ervaren dat je alle “inner wisdom” al bezit om jouw zielsmissie te leven. Zo lang je maar zelf in actie komt en creëert. Hiervoor heb je zeker geen ervaring nodig.

Heidi
Heidi haalt haar inspiratie uit de natuur, is Cranio therapeute en geeft lichaamsgerichte behandelingen & intuïtief bewegen vanuit haar hart. Voor haar zijn aanraken & verbinden een tweede natuur en zij deelt deze passie graag met jou. Luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft zodat er ruimte kan komen voor wat er gezien en gehoord wil worden zodat je lichaam van boven naar beneden weer vrij kan stromen.