Over Heidi

Hallo, ik ben Heidi Siegers-Nijboer.

De natuur is mijn inspiratie

Mede door het zeldzame defect van mijn eigen zoon weet ik als geen ander wat een zoektocht het kan zijn als je kind iets mankeert en hoe machteloos je je kunt voelen in een wereld van medische protocollen. Je onderbuikgevoel vertelt je dat er iets niet klopt… Vertrouwen op je eigen gevoel is dan soms een hele klus. Uiteindelijk heeft het me wel gebracht waar ik nu sta.

Ik ben mijn passie gaan leven en dat is aanraken & verbinden. Het is fascinerend hoe je lichaam werkt en alles daarin opgeslagen ligt!

Ik heb de 4-jarige HBO studie tot Cranio Sacraal therapeut aan de Peirsman Cranio Sacraal Academie (PCSA) afgerond. Voor mij een levensschool in aanraken. In 2018 ben ik afgestudeerd met mijn eindwerk over de Huid. Mijn jarenlange huidklachten hebben ervoor gezorgd dat ik op een gegeven moment wel naar binnen moest keren om te ontdekken wat er onderhuids speelde. Je huid is heel eerlijk en weerspiegelt je binnenwereld. Verder ben ik er zelf achter gekomen hoe belangrijk je geboorte is en dat je vaak, onbewust, je geboorteverhaal in deze wereld “naspeelt”.

Ik ontmoet je graag!

Praktijk voor Cranio Sacraal Therapie Purmerend