Lorelei vrouwenfestival

NIEUWS: Lichaamsgerichte behandelingen & workshops op Lorelei vrouwenfestival!

Van 6 t/m 14 juli ben ik, Heidi Siegers, weer medewerkster op het Lorelei vrouwenfestival om te verbinden, te creëren, te delen en te leren met én van vrouwen. Ik zal tijdens dit festival lichaamsgerichte Cranio behandelingen en Wise Women Circle & Cranio workshops verzorgen samen met mijn vriendin Esther Foppen.

Cranio sessies – Heidi Siegers, Craniosacraal begeleider
Welkom op mijn behandeltafel! Ik raak je lichaam aan, maak contact met mijn handen en samen luisteren we naar wat je lichaam je vertelt. Je lichaam is heel intelligent, heeft een geheugen, kan dingen opslaan. Bijvoorbeeld ongebruikte energie, stress of pijn… Waar loop je mee rond wat je niet meer dient, wat nu niet meer nodig is? Door aandacht & aanraking kan er ruimte komen voor wat er gezien of gehoord wil worden zodat je lichaam van boven naar beneden weer vrij kan stromen. Kom ervaren, ik ontmoet je graag!

Cranio lichaamswerk workshopHeidi Siegers, Craniosacraal docent
In contact met jezelf, aanwezig zijn bij de ander. Aanraken, contact maken, verbinden, je weer “herinneren”. De eigen lichaamswijsheid weet het. Contact maken met de essentie, wie je ten diepste bent. Luisteren naar wat je lijf vertelt, dat volgen om te erkennen wat gevoeld wil worden. Daarin precies zit de heling. Een workshop om te geven en te ontvangen!

Wise Women Circle workshopEsther Foppen & Heidi Siegers
We maken samen een reis d.m.v. meditatie/visualisatie, creatief tekenen en bewegen op muziek. We starten met arriveren en verbinden ons met een afgestemd thema op de groep, bijv. kwetsbaarheid, een chakra of een orgaan. Daarna doen we een intuïtieve tekenoefening, en laten we je creatief vormgeven hoe jij je voelt. Dan gaan we bewegen zoals het lijf wil en kan. Bewegingen laten ontstaan zodat wat zich heeft vastgezet kan gaan stromen. Om daarna gezamenlijk af te sluiten in de cirkel met een ritueel. Voel je welkom om mee te doen!

Kom ook ervaren wat de bedding van zoveel vrouwen samen je brengt!
Het thema van Lorelei is dit jaar verlichten.

Neem even een moment de tijd om je ogen te sluiten en het woord verlichten in je te laten resoneren. Waar denk jij aan bij het woord verlichten? Wat is de eerste associatie die je hebt, en wat eventueel een tweede? Verlichten is een thema dat je mee op reis neemt, langs de vele betekenissen die het kent.

Het nodigt je uit om los te laten wat je aan oude angsten, overtuigingen en patronen hebt opgeslagen. Zodat je lichtvoetig en lichter je pad kunt vervolgen.
Je zult merken dat bij het loslaten van de ballast je innerlijk licht helderder kan stralen, dat de pure, zuivere liefdevolle jij zichtbaar wordt. Het licht in jezelf, dat er altijd al is geweest,
We nodigen je uit dit licht te laten stralen, op donkere plekken die liefde en aandacht verdienen, in jezelf en bij anderen. Weet je verbonden met alle andere lichtjes in de wereld. In een veld van licht kunnen we met elkaar de wereld een beetje lichter en liefdevoller maken.