Lorelei vrouwenfestival

NIEUWS: Lichaamsgerichte behandelingen & workshops op Lorelei vrouwenfestival!

Van 8 t/m 16 juli ben ik, Heidi Siegers, medewerkster op het Lorelei vrouwenfestival om te verbinden, te creëren, te delen en te leren met én van vrouwen. Ik zal tijdens dit festival lichaamsgerichte Cranio behandelingen geven maar ook Wise Women Workshops verzorgen met mijn vriendin Esther Foppen.

Cranio sessies – Heidi Siegers, Craniosacraal begeleider
Welkom op mijn behandeltafel! Ik raak je lichaam aan, maak contact met mijn handen en samen luisteren we naar wat je lichaam je vertelt. Je lichaam is heel intelligent, heeft een geheugen, kan dingen opslaan. Bijvoorbeeld ongebruikte energie, stress of pijn… Waar loop je mee rond wat je niet meer dient, wat nu niet meer nodig is? Door aandacht & aanraking kan er ruimte komen voor wat er gezien of gehoord wil worden zodat je lichaam van boven naar beneden weer vrij kan stromen. Kom ervaren, ik ontmoet je graag!

Workshop Wise Women JourneyWise Women Circle, Esther Foppen & Heidi Siegers
We maken een reis d.m.v. meditatie/visualisatie, creatief tekenen en bewegen op muziek. We starten met een meditatie/visualisatie om te arriveren en te verbinden met het thema. Dit thema stemmen we af op de groep bijv. kwetsbaarheid, een chakra of een orgaan. Na de meditatie doen we een intuïtieve tekenoefening, en laten we de deelnemers creatief met klembord, potloden en papier vormgeven hoe zij zich voelen. Daarna gaan we bewegen op muziek. Zoals het lijf wil en kan bewegen. Bewegingen laten ontstaan zodat wat zich heeft vastgezet kan gaan stromen. Om daarna gezamenlijk af te sluiten in de cirkel met een ritueel. Voel je welkom om mee te doen!

Kom ook ervaren wat de bedding van zoveel vrouwen samen je brengt!

De poort naar de nieuwe wereld heeft zich geopend. We nodigen je uit om samen met ons STOUTMOEDIG dit onbekende pad te gaan.

Laat jezelf zien zoals je werkelijk bent. Los van de bekende structuren, voorbij logica, twijfel en angst. Verbind je met je hart en laat je ziel spreken, dans je goddelijke passie, laat je schaterende lach klinken.

Laten we de wereld veranderen, laten we leiden door vreugde, helen door liefde. Laten we Leven vol passie.

Wees een leider van de nieuwe weg van liefde hier op aarde.

Durf je te vertrouwen op het kloppen van je hart, te luisteren naar de waarachtigheid waarmee het spreekt? Durf je je te verbinden met dat wat jouw oprecht raakt en daar naar te handelen?

Laten we oefenen op Lorelei!

Doe eens iets geks, iets nieuws. Iets wat je hart je ingeeft.

Wees STOUTMOEDIG!!