Onverklaarbare hoofd- en nekpijn

Wat een mooie sessie heb ik bij Heidi mogen ontvangen.

De afgelopen tijd had ik veel hoofdpijn en nekpijn en ik kon niet achterhalen waardoor dat kwam. Heidi weet intuïtief heel goed aan te voelen waar ze haar handen neer moet leggen. Ze doet dat met een aanwezigheid en afgestemdheid, waar mijn lichaam direct op reageert. Toen Heidi met haar handen mijn nek ondersteunde, kreeg ik opeens het gevoel alsof ik in het geboortekanaal aanwezig was, en dat ik -net als 50 jaar geleden- hier vast zat. Heidi wist mijn hoofd zo te ondersteunen dat het spontaan begon te wiegen en bewegen, waardoor er heel veel fysieke en emotionele spanning vrij kwam.

Dat was heel fijn, maar nog mooier vond ik uiteindelijk het gevoel aan het einde van de sessie. Ik voelde zo’n intense blijdschap om te mogen leven. Ik kan dat gevoel nog steeds oproepen en dat geeft me heel veel vreugde en vertrouwen.

Anoniem