Recensies

Ik nodig je uit om een paar regels feedback te schrijven, zodat er een breder beeld ontstaat over wat Cranio kan betekenen en bij welke klachten. Gebruik hiervoor het contactformulier.

15-08-2023
De Magie van Cranio door Heidi Siegers – Peirsman Cranio Sacraal Academie

25-04-2023
Cranio heeft me letterlijk & figuurlijk mijn zicht weer terug gegeven! Lees hier het persoonlijke verhaal…

30-12-2021
Al enige tijd ben ik bij Heidi in behandeling.
“Wat ik zo bijzonder vind is de ontdekking dat het lichaam zoveel wijsheid bevat en zich momenten kan herinneren waar ik nooit meer met mijn gedachten aandacht aan had gegeven. Tijdens een behandeling voelde ik bijvoorbeeld in mijn lichaam dat ik een bepaalde beweging moest maken. In die beweging kwam ineens het beeld van een val naar boven wat ruim 15 jaar geleden had plaatsgevonden. Deze val bleek voor een deel de oorzaak te zijn van mijn nekklachten en konden nu eindelijk weer tot een ontspanning komen. Door de behandelingen bij Heidi heb ik geleerd om met aandacht bij de plekken in mijn lichaam te blijven waar ik het liefste bij weg wilde gaan. Zoals je dat kan doen met pijn of angst. De behandelingen hebben veel los gemaakt en ruimte gemaakt voor ontspanning en waardevolle inzichten”.

26-11-2021
Wat een mooie sessie heb ik bij Heidi mogen ontvangen.
“De afgelopen tijd had ik veel hoofdpijn en nekpijn en ik kon niet achterhalen waardoor dat kwam. Heidi weet intuïtief heel goed aan te voelen waar ze haar handen neer moet leggen. Ze doet dat met een aanwezigheid en afgestemdheid, waar mijn lichaam direct op reageert. Toen Heidi met haar handen mijn nek ondersteunde, kreeg ik opeens het gevoel alsof ik in het geboortekanaal aanwezig was, en dat ik -net als 50 jaar geleden- hier vast zat. Heidi wist mijn hoofd zo te ondersteunen dat het spontaan begon te wiegen en bewegen, waardoor er heel veel fysieke en emotionele spanning vrij kwam. Dat was heel fijn, maar nog mooier vond ik uiteindelijk het gevoel aan het einde van de sessie. Ik voelde zo’n intense blijdschap om te mogen leven. Ik kan dat gevoel nog steeds oproepen en dat geeft me heel veel vreugde en vertrouwen.”

11-03-2021
Wat was het fijn om bij Heidi te zijn.
“Ik ben gisteren met mijn dochtertje van 1,5 voor het eerst bij Heidi geweest. Het was een hele fijne ervaring. Heidi is heel vriendelijk, open en straalt een zachte energie uit die ervoor zorgde dat we ons helemaal welkom voelde. Ze voelde precies aan wat mijn dochtertje wel en niet fijn vond om te doen en ze paste de behandeling daar helemaal op aan. Ze zag wat mijn dochtertje ons duidelijk wilde maken over de geboorte en wist dit te vertalen naar het hier en nu. Ook voor mij was ze heel steunend en begripvol. Bedankt Heidi!
Groetjes van ons uit Zoetermeer.”

Herstel na Corona-klachten (lees volledige recensie hier)

“Mijn baby heeft met één kant van haar hoofd klem gezeten tijdens de bevalling. Dit was precies de plek waar Heidi contact maakte en heel voorzichtig haar hoofdje vasthield. Sinds de sessie slaapt ze veel rustiger en hoort ze meer”.

“Eén sessie en mijn baby geeft een stuk minder melk terug. Ik heb het gevoel dat hij minder last heeft en zijn nek voelt vrijer.”