Recensies

Ik nodig je uit om een paar regels feedback te schrijven, zodat er een breder beeld ontstaat over wat Cranio kan betekenen en bij welke klachten. Gebruik hiervoor het contactformulier.

11-03-2021 Wat was het fijn om bij Heidi te zijn.
“Ik ben gisteren met mijn dochtertje van 1,5 voor het eerst bij Heidi geweest. Het was een hele fijne ervaring. Heidi is heel vriendelijk, open en straalt een zachte energie uit die ervoor zorgde dat we ons helemaal welkom voelde. Ze voelde precies aan wat mijn dochtertje wel en niet fijn vond om te doen en ze paste de behandeling daar helemaal op aan. Ze zag wat mijn dochtertje ons duidelijk wilde maken over de geboorte en wist dit te vertalen naar het hier en nu. Ook voor mij was ze heel steunend en begripvol. Bedankt Heidi!
Groetjes van ons uit Zoetermeer.”

Herstel na Corona-klachten (lees volledige recensie hier)

“Wat een goede uitwerking heeft de behandeling gehad (en nog !). Ik ervaar minder spanningen, meer rust in mijn hoofd en lijf en daardoor ook mildheid naar mezelf toe. Heel fijn !”

“Mijn nek is beweeglijker, de verdikking op mijn schouder is niet meer pijnlijk. Ik heb een opgelucht, tevreden en energiek gevoel.”

“Mijn baby heeft met één kant van haar hoofd klem gezeten tijdens de bevalling. Dit was precies de plek waar Heidi contact maakte en heel voorzichtig haar hoofdje vasthield. Sinds de sessie slaapt ze veel rustiger en hoort ze meer”.

“Eén sessie en mijn baby geeft een stuk minder melk terug. Ik heb het gevoel dat hij minder last heeft en zijn nek voelt vrijer.”