COVID-19 maatregelen

Gelukkig mag ik je weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid.
Je wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

 • Ik plan mijn afspraken zo, dat er ruimte tussen cliënten is ingepland;
 • Kom op tijd, maar niet te vroeg;
 • Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken (alleen bij nood);
 • Kom zoveel mogelijk alleen, laat jouw partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;
 • Neem zo min mogelijk spullen mee en stop jouw spullen die noodzakelijk zijn, weg in jouw tas of jaszak;
 • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep;
 • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raak zo min mogelijk aan in de praktijk;
 • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;
 • Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt;
 • Indien je je angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook
 • mogelijk. Ik houd dan op afstand ‘een vinger aan de pols’ en geef je instructies of oefeningen. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in jouw totaalaantal vergoedingen;
 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage vragenlijst) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;
 • Blijf thuis indien jij of een van jouw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Je wordt geacht jouw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen je, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.