Manifesteren van jeZELF

Als je je energie richt op datgene wat je wilt, dan trek je het ook aan.
“De Wet van Aantrekkingskracht” wordt dit ook wel genoemd.

Onbewust trek je je veel dingen aan en gaat er ook veel energie naar wat je NIET wilt.
Bijvoorbeeld als je ruzie hebt met je partner, daar baal je van, je denkt “waarom heb ik niet… of had ik maar…” en je denkt aan wat je hebt gezegd, speelt de film nog eens af in je hoofd. Dan trek je met je gedachten juist ongemerkt aan wat je niet wilt, er gaat misschien nog wel iets mis en voor je het weet hoor je jezelf zeggen: “Alles zit tegen vandaag”.
Herkenbaar?

Wat als je je energie nu eens richt op positieve dingen? Op wat je WEL wilt. Gewoon eens vijf minuten per dag focussen op datgene wat jij graag wilt. Dit kan van alles zijn maar begin gewoon eens met één ding.

Het helpt om eerst stil te worden. Je kunt bijvoorbeeld mediteren, je hoofd leegmaken.
Ook Cranio kan je helpen te verstillen. Soms heb je eerst iets los te laten voordat je stil kunt worden. Sommige mensen moeten juist eerst iets doen en stresshormonen verbranden voordat ze stil kunnen worden. Als je stil bent is er minder ruis en kun je beter voelen wat je wilt.

En als je dan bewust ergens voor kiest ga dan niet twijfelen. Wees enthousiast over wat je kiest want je wilt het graag. Als je iedere dag vijf minuten focust op wat je WEL wilt dan geef je deze boodschap door aan iedere cel in je lichaam. Dat helpt je om in je kracht te komen. Wees lief voor jezelf, voel het plezier en vertrouw. Dat wat jij aandacht geeft groeit…