Babytrauma

Geboren worden is een hele klus. Een reis die eigenlijk al begint als je als eicel nog bij je moeder zit. Je nestelt in een baarmoeder en hoe voelt deze baarmoeder? Wat heeft deze baarmoeder al meegemaakt? Je groeit op in je moeders buik vol geluiden & beweging. Hoe voelde je moeder zich tijdens haar zwangerschap? Daarna de reis naar buiten. Hoe indrukwekkend is dit voor een pasgeboren baby? En kon je op je eigen tijd, natuurlijk, geboren worden of was er een kunstverlossing nodig? Of ben je misschien met je navelstreng om je nek geboren?

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je eigen geboorte een grote impact kan hebben op je verdere leven. Daarom is het mijn missie dat iedere pasgeboren baby maar ook zijn of haar moeder een sessie kunnen krijgen! Wat is jouw geboorteverhaal? 

Er is veel dat je nog kunt doen om te herstellen van dingen die gebeurd zijn rondom je eigen geboorte, maar ook voor, tijdens en na de geboorte van je baby. Lichaamswerk en dus ook Cranio sacraal therapie kan je hierbij ondersteunen zodat je lichaam leert loslaten wat het je hele leven heeft vastgehouden.

Meer weten over dit onderwerp? Ik kan je de film “In Utero” en een lezing van Anna Verwaal je van harte aanbevelen.