Baby

De geboorte van een baby is een hele reis, na al die maanden veilig en warm in de baarmoeder leg je een hele weg af. Een weg die eigenlijk al begint als je als eicel nog bij je moeder zit. Al die maanden in moeders buik vol geluiden & beweging. Daarna de reis naar buiten. Hoe indrukwekkend is dit voor een pasgeboren baby? En kon je natuurlijk geboren worden of is er misschien een pomp of tang gebruikt? Ben je misschien met je navelstreng om je nek geboren?

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je eigen geboorte een grote impact kan hebben op je verdere leven. Daarom is het mijn missie dat iedere pasgeboren baby maar ook zijn of haar moeder een sessie kunnen krijgen! Wat is jouw geboorteverhaal? 

Er is veel dat je nog kunt doen om te herstellen van dingen die gebeurd zijn rondom je eigen geboorte, maar ook voor, tijdens en na de geboorte van je baby. Lichaamswerk en dus Cranio sacraal therapie kan je hierbij ondersteunen zodat je lichaam leert loslaten wat het je hele leven heeft vastgehouden.